Thursday, January 14, 2010

Printed open for booking/order

salam semua...
kain nie sepatutnya dah diupload kesini hari isnin ari tu, tapi disebabkan musibah menimpa, mood nak update blog pun terbang entah kemana...

alhamdulillah, emosi makin pulih dari rasa kehilangan tu, so mehla tengok few printed yang ada dalam simpanan maira :)

DG03
Italian Digital printed lycra
sangat cantik untuk buat scallop, kain sangat lembut n cantik... i likee...
harga tudung RM70 , booking RM30
yes, agak mahal coz kain mmg mahal, tapi berbaloi dengan kualiti kainnya memang berbaloi baloi...
DG04~SOLD OUT
Italian Digital printed lycra
kain super lembut, sangat cantik for both style, scallop or tudung standard
jarang maira berkenan dengan motif floral, tapi yang nie memang cantik... kalau tengok live lagi cantik... sangat exclusive
harga tudung RM70, booking RM30

EU01
European Printed
kain high quality italian printed, x panas n sangat selesa dipakai.
sesuai untuk scallop atau tudung standard biasa
harga tudung RM60, booking RM30
stripey jersey...
ST01
kain lembut, available for 2 scallop
harga tudung RM55, booking RM20
stripey jugak
ST02
material sama macam diatas
juga available for 2 scallop,
RM55 per tudung, booking RM20macam biasa, kalau berminat boleh email to humairascollection@gmail.com for avaibility, lepas dapat emel pengesahan stock, sila buat bayaran booking, baki bayaran & kos penghantaran boleh dibuat selepas maira maklumkan tudung dah siap yer...

kepada yang menanti stock brocade, insya Allah next week maira akan try upload some gorjess brocade yang ada... :)

tqvm

1 comments:

Anonymous said...

[url=http://ups.uoftpharmacy.com/]Where Buy Canadian Viagra[/url]